Магазин

24 Занимливости: “Perfect” со имитација од 29 гласови (Видео)

Дали некогаш сте ја преслушале песната “Perfest” со имитација на многу гласови? Младиот музичар Роб Кантор својата песна ја изведува со 29 имитации, меѓу кои ќе ги споменеме Шакира, Бијонсе, Бритни, Луис Амстронг, Френк Синатра, Гвен Стефани, Кристина Агилера, Боб Дилан… и уште многу други. Се прашуваме како му успеа на овој млад музичар кој очигледно има голем талент за имитација, за долови во оргиналост 29 музички гласови од кои дел од нив се машки, а дел женски светски музички имиња.

Не чудете се, во продолжение погледнете го видеото и погледнете за што станува збор.

Подготви: Маргарита Робевска

Можеби ќе ве интересира: