Магазин

Понеделник е најдобриот ден за водење љубов

Понеделник знае да биде најнепопуларниот ден во неделата, бидејќи повеќето луѓе ја започнуваат работната недела, но не мора воопшто да биде така. Се прашувате зошто?

Една анкета неодамна покажа дека понеделник е најдобриот ден за водење љубов.

Љубовните игри се забавни за секого и нема причина зошто понеделник да не биде ден во вашата рутина на водење љубов. Бидејќи рутината ни дава сигурност, без разлика дали е дневна, неделна или месечна, особено е важно да имаме љубовна рутина што ни причинува забава, страст и еротика.

Истражувањето покажа дека 45% од сексуално активните луѓе планирале секс во понеделник и се покажало како фантастична одлука. Зошто е од корист распоредот за водење љубов? Кога неделата започнува со „фиксен“ ден за сексуални активности, се чувствувате порелаксирано, попожелно, позадоволено и порелаксирано.

Можеби ќе ве интересира:

Се вчитува....