Магазин

Постои автомобил за оние кои сакаат да имаат секс во него (Фото)

Кога денес ќе се спомне “Хонда”, многумина веднаш помислуваат на безбедните и рационални автомобили како што се “Civic” или “Accord”. Но, изгледа дека компанијата во минатото правела и возила кои без сомнеж би можеле да ја понесат титулата за крајно луди. Всушност, компанијата некогаш направила автомобил чија главна употреба била луѓето да можат да имаат сексуален однос во него.

Станува збор за моделот “Honda S-MX”. Иако однадвор изгледа како и секој друг јапонски автомобил од 90-те години, “S-MX” е дизајниран со специфична цел – како приватен простор за млади луѓе каде што можат да имаат секс.

Можеби ќе ве интересира: