Магазин

Познатата македонска естрадна новинарка Билјана Крнческа се сели во Германија?! (Фото)

Како што неофицијално дознава музичкиот портал Музика24, познатата македонска естрадна новинарка Билјана Крнческа, уредничка и новинарка во интернет порталот “Свет Аустралија” ќе се сели во Германија. Дали информацијата е точна очекуваме потврда од Крнческа.

Инаку, веќе извесен подолг период нејзината ќерка Адела работи и живее во Берлин, Германија каде заминува и нашата колешка Биба.

Им посакуваме мирен и лесен лет, убаво поминувајте и се слушаме и гледаме за скоро.

Можеби ќе ве интересира: