Магазин

Сека Алексиќ се “напумпа”!?

Сека Алексиќ на својот твитер профил постираше фотографии каде што многумина се запрашаа, дали ги има напумпано усните или не. Погледнете ги фотографиите и заклучете сами.

Сека Алексиќ - напумпани усни

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: