Магазин

Сте се обиделе ли да ги имитирате Шакира и Мајкл Џексон во исто време (Видео)

Виндерсон Нунес Батиста е еден од најпопуларните бразилски YouTube-ри, кој го следат 21 милион луѓе. Оваа недела, тој објави видео кои моментално стана вирален хит, затоа што го направи она што многу малку луѓе го можат. Тој ги имитира познатите пејачи, а интересно е тоа што во еден миг звучи како Мајкл Џексон, а во друг како Шакира.

Подготви: Влад Петров

Можеби ќе ве интересира: