Магазин

Сузана Спасовска се пресели во Кина?! (Фото)

Откако таа ги положи потребните тестови по кинески јазик, нашата позната македонска фолк пејачка Сузана Спасовска се пресели во Кина, секако само на кратко. Како што и самата пејачка потврди, таа пред малку на нејзиниот фејсбук профил објави фотографија од каде сите нас не поздравува директно од Кинескиот ѕид.

Suzana Spasovska_pozdrav od KinaНа нашата Сузе Национале и посакуваме пријатен и одличен престој во преубавата Кина и ја очекуваме наскоро да ни се врати со што повеќе фотографии и впечатоци како од местото, луѓето, така и од културата и националното богатство на оваа пријателска земја на Република Македонија.

Текстот го подготви: Синиша Новевски

Можеби ќе ве интересира: