Магазин

Слатко зар не: “Тажна љубов среќна песна” на еден сосема поинаков начин (Видео)

Доказ дека песната на Тамара Тодевска “Тажна љубов среќна песна” го достигна својот врв е и новата изведба на две дечиња кој дадоа свој придонес во зачувување на македонскиот квалитет. Тие во домашен амбиент ја доловија композицијата на сосема интересен и многу допирлив начин изведувајќи ја со типичен македонски знаковен јазик, специфичен за оние кој неможат да допрат до самиот звук на самата песна со што овој сладок момент ја допре токму и Тамара која не остана имуна на нивниот подвиг.

А како изгледа сето тоа погледнете во продолжение…

https://www.youtube.com/watch?v=Hoe6TJBVaEM&app=desktop

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: