Магазин

Тијана Дапчевиќ ја пронајде својата двојничка

Можеби носат различно име и се од различни градови, но има нешто што ги поврзува, а тоа е нивниот стил во облекување но и самиот изглед кој за некој е права атракција. Имено пејачката Тијана Дапчевиќ на својот фејсбук профил објави фотографија каде е заедно со нејзин фан кој неизмерно ја следи во секој чекор како во пеење така и во стилот во однос на фризура, стајлинг па дури и очилата кој после настапот на Евровизија се нејзин личен печат во нејзината кариера.

“Бев изненадена кога се видовме баш случајно, но сепак ваквите спонтани средби се едни од оние никогаш не се забораваат”, изјави Тијана Дапчевиќ. Но ова е мал показател дека фановите учат од примерот на познатите, затоа секогаш треба да се умерени во тоа што го прават.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: