Магазин

Уникатните и скапоцени бунди на Каја ја прават повеќе од уникатна и единствена (Фото)

Како што дознава Музика24, познатиот македонски модел Каја која што долги години живее и работи во Швајцарија може да ги засени македонските модели со својот уникатен и единствен оргинален стил. Каде и да се појави Каја привлекува внимание, а нема речиси припадник од посилниот пол што не останува рамнодушен на нејзината појава. Таа едноставно блеска како сонце.

Како што и самите подолу можете да забележите, фотографиите кои редовно и секојдневно ги постира на своите профили на социјалните мрежи привлекуваат огромно внимание, а со самото тоа таа се наметнува и создава свој стил и начин на облекување кое што младите веќе почнаа да го следат.

Во овие ладни и студени зимски декемвриски денови таа обожува да ги носи своите скапоцени бунди кои се купени во луксузни шопинг центри во Швајцарија. А можете да замислите пак, колку таа има и колку колекции на бунди чува во своите домашни плакари.

Во продолжение, погледнете дел од нив:

Можеби ќе ве интересира: