Магазин

Велигденска честитка од Весна Бејби Петрушевска (Фото)

Многумина од македонските јавни личсности со цел да го овековечат овој свет празник Велигден ги фотографираа своите полни трпези проследено со велигденските јајца кој се знак и наговестување за она што значи момент на духовност. Па така и познатата актерка и водителка Весна Бејби Петрушевска на својот фејсбук профил прикачи фотографија каде во прв план е празничната трпеза заедно со украсните јајца, но тоа не беше се, таа под својата фотографија означи дека време е да се нагости како човек кој доста долго време постел што не значи дека е во негативна конотација се е со цел да се одбележи празникот.

Во продолжение уживајте во прекрасната глетка и патем домаќинки научете како се готви со “мерак” кога се во прашање кулинарските вештини.
Vesna

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: