Магазин

Верувале или не, куќа во Канада украсена со над 200 илјади божиќни украси (Фото)

Сијалички и разни божиќни украси ја красат оваа куќа како дел од божиќна традиција. Куќата е лоцирана во улицаѕа Рае, а граѓаните ја нарекуваат „Чудо“. Оваа куќа може сите да ја посетат и бесплатно да уживаат во божиќните песни, а собраните прилози се подаруваат во народната кујна.

Можеби ќе ве интересира: