Магазин

Верувале или не, тв водителот и новинар Миленко Неделковски бил познат хорист (Фото)

Како што дознава музичкиот портал Музика24, познатиот тв водител, новинар – експерт за Формула1, еден од најпознатите новинари во денешно време, Миленко Неделковски, своевремено како млад бил познат хорист во Академскиот хор “Мирче Ацев”. Како што тој вели за нашиот портал, активно 10 години бил хорист, додека 5 години Претседател на Академски хор “Мирче Ацев”.

Кој вели дека познатите јавни личности денес, со што и да се бават и да работат, порано не биле дел од музиката, музичката сцена во Македонија и не живееле секојдневно со музиката.

Можеби ќе ве интересира:

Се вчитува....