Магазин

Владо Јаневски во врска или не со пејачката Викторија Лоба (Фото)

Изминатите денови на големо се пишуваше за врската која што познатиот македонски поп пејач Владо Јаневски ја има со поп пејачката Викторија Лоба. Дали е оваа информација вистина или не, самиот Јаневски откри на своите профили на социјалните мрежи кои истакна дека поради тоа што подолго време го нема и поради тоа што нема што повеќе македонските медиуми да пишуваат за него, наоѓаат во јајцето влакно… Што поточно напиша Јаневски на социјалните мрежи погледнете и прочитајте во продолжение.

Vlado Janevski_statusFB

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: