Магазин

Време е за најубавите божиќни филмови (Видео)

Уште петнаесетина дена до крајот на оваа 2021 година. За некого убава и среќна, за некого тажна и година во која се случиле многу неубави нешта. Но како и да е, новогодишнате еуфорија, и сето она чувство сакале ние или не сите го чувствуваме.

По тој повод, ние од музичкиот портал Музика24, ќе ви понудиме неколку предлог филмови со мкои само можете да се доорасположите, да бидете новогодишно среќни, весели и да уживате во презничните денови кои ни претстојат.

Време е за уживање, а во продолжение погледнете ги трејлер филмовите за вашите новогодишни филмски маратони.

Божиќ на Сунѓер Боб! (2012)

Чудо на 34-та улица! (1994)

Елф (2003)

Како Гринч го украде Божиќ (2000)

Сам дома (1990)

Си беше еднаш еден Божиќ на Мики (1999)

Дедо Мраз (1994)

Божиќна приказна (1983)

Можеби ќе ве интересира: