Магазин

За правата на жените Северина се соблече гола

Хрватската пејачка Северина, реши да ја подржи кампањата за “дарујемо ружичасти живот” (Подаруваме розев живот) која во текот на месец март ќе биде презентирана во Хрватска. Кампањата е во соработка со европската коалиција за борба против рак на дојката и има за цел да ја крене свеста кај хрватите за опасноста од оваа болест.

Меѓу другите познати ѕвезди кои се фотографираа за овој хуманитарен проект е и мега ѕвездата Северина чија фотографија за кампањата осамна денес на нејзиниот фејсбук профил.

Подготви: Дениза Илиеска

Можеби ќе ве интересира: