Магазин

Запеаа и ги оставија сопатниците без зборови

Кој би рекол дека патувањето со авион е страшно и панично? Тоа понекогаш и не е така и може да биде премногу забавно. Група на актери и пејачи кои ја изведуваат музичката претстава “Кралот на лавовите”, го докажаа тоа. Тие пред почетокот на летот на своите сопатници во авионот им ги покажаа своите гласовни способности кои ги имаат. Ја запеаа “Circle of Life”, пред враќањето во Сиднеј.

Иако можеби некои од патниците сакаше да се одмори или едноставно делот при полетувањето да го преспие, сепак тешко е да се остане рамнодушен на нивната музичка изведба во живо.

Погледнете за што поточно стануза збор:

Подготви: Андреја Андреевиќ

Можеби ќе ве интересира: