Магазин

Златан Ибрахимовиќ „џуска“ на песната на српската фолкерка Нада Топчагиќ (Видео)

Веста што веројатно изненади многумина е дека познатиот шведски фудбалер и ас на фудбалскиот клуб „Милан“, Златан Ибрахимовиќ,  во домашната верзија танцуваше со хитот на српската фолк-пејачка Нада Топчагиќ „Јутро је“. Снимката дошла до познатата фолкерка, која веднаш ја сподели на социјалните мрежи.

„Песна за сите времиња. Најдобрите одат со најдобрите. Мајсторот знае што е добро. Ти посакувам милиони погодоци во идната кариера. Те сака и бакнува твојата Надица Топ. П.С. Се знае која е кралицата“, напиша Нада Топчагиќ.

Можеби ќе ве интересира: