Антонија Гиговска признава “Крива сум” (Видео)

“Крива сум” е новата песна на младата Антонија Гиговска. Додека песната е комплетно дело на Дарко Димитров, зад текстот стои Игор Џамбазов. Таа неодамна го објави и видеоспотот за оваа песна на својот YouTube канал кој што го реализираше веќе докажаниот Даниел Јовески.

Во продолжение погледнете го видеото за оваа песна:

Повеќе на Музика24...