Авалонци за момент ве потсетуваат на концертниот настап на “Funk Shui” (Видео)

На 29-ти март еден од познатите македонски бендови “Funk Shui” имаше свој концерт во Младинскиот културен центар во Скопје. Сите вие кои што веќе бевте дел од тој интересен музички настан веќе многу добро го знаете она чувство, да ги слушате и во живо да уживате во звуците на оваа македонска рок-поп група.

А за сите вас кои од било која причина не сте имале можност да бидете дел од концертот, Авалонци со задоволство само за момент ви прикажуваат дел од адмосферата и видео спот снимен во живо за песната “Стаклени нозе”.

Уживајте!

Повеќе на Музика24...