Благица Павловска пеела на скопска геј свадба?!

Како што неодамна пишуваа одредени медиуми, познатата фолк пејачка Благица Павловска ги забавувала присутните гости на геј свадба која што се случувала во елитната населба Бардовци, каде што според информациите до кој што дојде Музика24 присуствувале и познати личности од македонскиот јавен живот. Младите (момче од Скопје и неговиот избраник, младо момче од Австалија со македонско потекло) за своите пријатели, роднини и познаници подготвиле прослава на веќе официјализираниот брак. Прославата се случувала до раните утрински часови, а потоа истата продолжила и во една позната скопска дискотека. Подготви: Виолета Трајковска
Повеќе на Музика24...