Елена Велевска ве предизвикува (Фото)

Ја сакате музиката? Македонската музика? Ова е шанса за вас.

Познатата и призната фолк пејачка Елена Велевска ве предизвикува времето кое го минувате дома да го исполните со креативност и да направите нешто за кое што ќе слушнат многу. Талентирани сте, имате омилена песна од репертоарот на Елена, овој предизвик е за вас.

Треба да снимите видео како пеете една нејзина песна да го постирате на инстаграм користејќи го хаштагот #elenavelevskacover. Оној кој има најмногу прегледи ќе биде победник и ќе има можност да се запознае со Велевска. Предизвикот трае до крајот на месецот.

Повеќе на Музика24...
1 Коментар
  1. BOGDAN VELJKOVIC вели

    Sakam nogu Makedonija-makednski narod,ponajbolji na Balkanu…makedonska predobra muzika-sakam mnogu Elena Velevska,Orce Stefkovski,Goce Pejak…od legendi makedonske muzike Koco Petrovski,Vaska Ilieva,A.Sarievski,J.Hrisovski,T.Proeski,B.Videc…site majstori makedonske muzike…dugo peem,peem podosta makedonski pesni i neizmerno postujem i volim makedonski ponajbolji narod i od srce moji pozdravi i baknezi za site makedonci i makedonke vo Makedonija i na cel svet kade zivee-daleko od rodna Makedonija -Biser balkanski…!!!