Филип Пешевски и Симона Поповска со карантински дует (Видео)

И двајцата се млади и веќе познати и докажани музички имиња на македонската музичка сцена. Таа е една од најубавите пејачки која што Македонија ја има, а тој пак, срцекршач на женски срца… Симона Поповска и Филип Пешевски ви го претставуваат карантинскиот дуетпрепејувајќија песната “Nobody but you”.

Како тоа звучи погледнете го видеото во продолжение:

Подготви: Александра Блажевска

Повеќе на Музика24...