Химна против корона (Видео)

Периодов сакале ние или не се е поврзано со коронавирусот, непознатиот непријател кој што за несреќа не нападна. Веруваме дека сите ги почитувате препораките што ги дадоа надлежните органи и дека сите седите дома, како што и впрочем треба. Во сето ова лудило кое се надеваме набрзо ќе заврши, познатиот македонски фолк пејач Мишко Крстевски во домашна атмосфера, со домашна ракија, македонска салата… ве поздравува и воедно ви ја презентира најновата песна посветена токму на тој, корона вирусот кој што сите не затвори во домовите.

Целата оваа состојба малку да ја гледаме и од позитивната страна и да ја залееме со добра македонска музика…

Повеќе на Музика24...