Погледнете: Каква трансформација направи фолк пејачот Влатко Алексовски (Фото)

Тој е еден од познатите македонски фолк пејачи и досега има снимено голем број на песни кои повеќето од нив се и хитови, а зад него стојат и голем број на дуети. Но целата на овој текст не ни е да ви го претставиме, бидејки вие многу добро го познавате. Влатко Алексовски од неодамна направи една голема животна трансформација, што од прва не веруваме дека би го препознале. А за што станува збор… погледнете ги фотографиите подолу.

После ова може само да се каже секоја чест. Нешто што можеби Влатко требаше уште многу одамна да го направи. Се обидовме да стапиме во контакт со него, но бидејќи не успеавме, се надеваме дека во текот на следните денови ексклузивно ќе ви пренесеме која беше мотивацијата и желбата за трансформација.

Повеќе на Музика24...