Калиопи на есенска турнеја низ БиХ

Македонската поп-дива Калиопи Букле после настапите во Нови Сад, Херцег Нови, Лозница, Биело Поле, Требиње, во октомври заминува на турнеја низ БиХ.

Калиопи ќе одржи концерти во: Мостар на 04-ти октомври, Сарајево на 05-ти, Зеница на 06-ти, Тузла на 09-ти, Бјелина на 10-ти и  во Брчко на 11-ти октомври.

Како што најавува Калиопи наскоро следуваат уште датуми за концерти во Србија и Хрватска. Таа останува лидер меѓу македонските поп изведувачи по настапи низ соседните земји. За потсетување таа од 2017 досега има одржана над 40 концерти низ Србија, Хрватска, БиХ и Црна Гора.

Повеќе на Музика24...