Македонските YouTube-ри Stefonator и GP снимија заедничка песна (Видео)

Иако досега бевме едни од најгласните YouTube-ри да не пејат бидејќи навистина не се пејачи, ниту пак музикални или пак било што од ова слично, сепак, денес на нашиот музички портал ќе ви промовираме една интересна песна која што неодамна ја снимија познатите македонски YouTube-ри, Stefonator и GP.

Песната е дело на Марко Маринковиќ – Слаткаристика и Иван Јованов – Iwayo, освен овие главни виновници во видеото се појавува прекрасната Azhda Agush, како дел од екипата и снимател дрон се потпишува Крсте Шупер. Иако можеби малку е доцна за еден ваков реално добар летен хит и видео спот за истиот, сепак, веруваме дека оваа песна ќе биде голем хит помеѓу младите во текот на есенскиот и зимски период, по што нели логично би требало да следува уште една песна од овие двајца македонски YouTube-ри.

А за што станува збор, погледнете го видеото подолу и едноставно уживајте.

Повеќе на Музика24...