Започнува со работа првиот Music store на “Авалон продукција”

“Авалон продукција” соопштува дека од 17-ти септември започнува со работа првиот Music store на “Авалон Продукција” во Северна Македонија, со досега невиден квалитет и концепт на работа на овие простори.

Продавницата – “Југотон нова плоча” се наоѓа во срцето на градот, ГТЦ (веднаш до поранешниот дуќан Пола Југотон) и во моментов работи како ticket shop на “Авалон Продукција”.

Во новата музичка продавница ќе се нудат плочи, CD-a, музички сувенири, книги итн.

Повеќе на Музика24...