Не може без кафе, а би се појавила на нудистичка плажа – Сузана Гавазова во “90 секунди” (Видео)

Таа е позната македонска фолк пејачка, вели дека не може утрото да го започне без кафе, за себе вели дека е паметна, убава и згодна, со задоволство би настапувала во Белград, најдобро знае да зготви лазањи, а кога би можела би заминала на нудистичка плажа… ова се само дел од одговорите на Сузана Гавазова дадени за “90 секунди” што веќе години наназад ги подготвува и снима познатиот македонски јутубер Стефонатор.

Што друго таа откри за себе во рок од 90 секунди, погледнете во продолжение:

Повеќе на Музика24...