За празникот на виното и љубовта Сузана Гавазова одговара на интимни прашања (ВИДЕО)

Македонската пејачка Сузана Гавазова по повод празникот на виното и празникот на љубовта подготви уникатно и интересно видео во кое одговара на интимни прашања.

Во видеото се поставуваат прашањата дали сте за љубов или вино? Дали го славите Св.Трифун или Св.Валентин ? итн.

Повеќе на Музика24...