Постхумно објавен спот на Влатко Илиевски

“Фабрика продукција“ денеска постхумно објави нов спот на  пејачот Влатко Илиевски. Станува збор за видеозапис за песната „До крајот“. Нема  информација кога е снимен овој материјал. Подготви: Филип Етмишовски
Повеќе на Музика24...