Предвелигденско потсетување: Пепа Димитрова – “На Велигден” (Видео)

За почетокот на Велигденските пости, пејачката Пепа Димитрова реши да ја потсети публиката на својата, женска верзија на големиот хит “На Велигден”, изворно отпеана од Џина Папас Џокси. Пејачката најавува нов материјал, но дотогаш уште еднаш им посака на обожавателите дека ги љуби и дека убавата музика е безвременска.

Во продолжение со задоволство ви препорачуваме уште еднаш да ја преслушате “На Велигден”, во изведба на Пепа.

Повеќе на Музика24...