“Само моја” нова песна на младиот фолк пејач Александар Темелков (Аудио)

Неодамна младиот и веќе популарен македонски фолк пејач Александар Темелков, кои што многумина од вас го препознаваат од музичкото тв шоу “Ѕвездите на Гранд”, ја промовираше својата најнова песна “Само моја”. Музиката и аранжманот на оваа песна се на Славко Ристески, додека пак, снимањето, миксот и мастерингот се дело на Prosound Production Studio од Прилеп.

Што се однесува до снимање на видеоспот за оваа песна, тој за Музика24 вели:

“Во текот на оваа година ќе биде и видеоспот”, изјави фолк пејачот Темелков. А за што поточно станува збор, слушнете во продолжение на текстот.

Повеќе на Музика24...