Слаткаристика сними песна со познати музичари од Грција (Видео)

Во текот на вчерашниот ден македонскиот артист Слаткаристика на социјалните мрежи и YouTube каналот “Facing the sun” ја промовираше најновата песна и видео спот за истата. Песната е со наслов “Марија” и како што можете подолу да слушнете, таа е снимена со познати музичари од Грција, што воедно покажува дека музиката е музика и дека нема никаква поврзаност со политиката.

Музиката е не Слаткаристика и Мосел, текстот на Слаткаристика, Мосел и Слоган, а на аранжманот на песната го работеа Иван Јованов-Ивајо и Брет Битс.

Повеќе на Музика24...