Музика на кирилица

Ris Flower направи инзвонредна преработка на хитот “Come Undone” од легендарните “Duran Duran” (Фото)

Muzika24
Нашата интернационална музичка ѕвезда Ris Flower со официјална согласност од членовите на легендарната англиска група...
Музика на кирилица

Борче Нечовски ги измаршира новинарите по телефон, а градоначалникот на Прилеп Борче Јовчески, го „пумпа со пари“

Muzika24
Познатиот композитор и текстописец Борче Нечовски кој го возобнови музичкиот фестивал „Прилеп фест“, брутално и...