Музика на кирилица

Анастасија Петревска – Без комплекси

Навикнати сме нашите јавни личнности, дури и кога одат во продавница да ги гледаме нашминкани, но не е така и за младата фолк пеачка Анастасија. Дека е убава на сите ни е јасно, но ретко кој се решава на ваков чекор да покаже фотографија на која нема ни грам шминка. Браво за храброста.

Подготви: Редакција на Музика24

Можеби ќе ве интересира: