Музика на кирилица

Андреја доби брат: Ди-џеј Панчо Шорти дочека на свет уште еден син

Радоста е незаменлива кога е во прашање раѓањето на еден нов живот, познатиот ди-џеј Панчо познат од дуото ДНК денеска повторно стана татко со уште еден син по име Марјан. Тој јавно на својот фејсбук профил ја сподели својата вест каде почнаа лавина од честитки од своите блиски пријатели и колеги од естрадата. Воедно тој е и татко на 4 годишниот Андреја со кој сега заедно ќе ги делат своите радосни моменти со уште еден член во семејството.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: