Музика на кирилица

Бекстејџ истражува: Откако се поскапе, дали ќе поскапат цените на музичарите? (Видео)

Сè е поскапо. Оваа реченица се почесто можеме да ја слушнеме во последно време, како овде кај нас, но и во целиот свет. Буквално сите веќе имаат нови ценовници или ги прават – од производители на основни прехранбени производи, преку трговци со градежни материјали, разни репроматеријали, училишен прибор, облека, обувки, гориво… Но што е со музиката, музичките артисти?

Дали ќе поскапат цените на нивните услуги, екипата на естрадниот магазин Бекстејџ истражуваше токму на оваа тема, ги прашаа дел од домашните изведувачи: Дали ќе поскапат цените на нивните услуги, ова се нивните одговори.

Можеби ќе ве интересира: