Музика на кирилица

Благица Павловска во Фарма5?

Популарноста на реалните шоу програми никако да згасне. Во Македонија ваквите тв проекти ги нема, не се реализираат, но затоа во соседството рушат рејтинг на гледаност. Станува збор за скапа “играчка” и ниту една тв куќа не се нафаќа да реализира ваков проект. Нашите претставници најчесто може да видиме во балканска верзија.

По учеството на Анета Наковска во “Големиот брат” и нејзината колешка Благица Павловска размислува дали дај ја прифати понудата од тв Пинк за учество во најгледаното реално шоу “Фарма”. “Фарма” е проект во кој се бара работа, издржливост со минимални услови колку Благица ќе се снајде останува да видиме доколку ја прифати поканата.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: