Музика на кирилица

Дали е ова најзгодниот рапер во Македонија?! Погледнете!

Специјализираниот македонски музички портал Музика24 дојде до ексклузивна фотографија (селфи) која што досега никаде не е објавена, а станува збор за младиот, згоден и талантиран рапер Игор Минарков или како што сите ние го знаеме Игор од Лесен Удар. Овој дечко освен што одлично рапува, работи и на себе, односно веќе подолг временски период се затвора во еден познат скопски фитнес центар, а резултатите… тие се веќе очигледни на фотографијата.

Igor_Lesen Udar_selfiДали по оваа фотографија, освен дел од македонската музичка сцена ќе имаме прилика да го видиме и на некоја од модните писти, тој сам во прва прилика ќе ни каже, како и да е, ова е одличен пример за сите млади кои досега ретко спортуваат или воопшто не го прават тоа да им кажеме дека никогаш не е доцна да се работи на себе си за совршено и убаво тело.

Подготви: Марија Поповска

Можеби ќе ве интересира: