Музика на кирилица

Даниел Кајмакоски повторно дел од “Твоето лице звучи познато”

Македонскиот пејач Даниел Кајмакоски кој подолг период  е повлечен од јавноста и не е активен на музичко поле, повторно ќе учествува во  забавното шоу “Твоето лице звучи познато”.

Наскоро започнува новата All stars сезона на ова шоу.  Во оваа сезона ќе учестуваат најдобрите натпреварувачи од претходните сезони. И тоа: Ненад Пагонис, Едита Арадиновиќ, Ненад Кнежевиќ-Кнез, Ивана Петерс, Катарина Богиќевиќ, Жељко Шашиќ, Алекса Јелиќ, Драган Којиќ-Кеба и Даниел Кајмакоски.

Фото: Горан Сивацки, Мондо.

Можеби ќе ве интересира: