Музика на кирилица

Дарко Билбиловски во ново руво со нов бенд

Досега имавме прилика да го гледаме сам кој одлично “пловеше” во соло водите, но од сега па понатаму ќе има и поддршка од нов состав кој е прилично тазе на македонската музичка сцена, а носи име “Адреналин бенд”.

“Дечките се едноставно родени, но и спремни за одлични журки и сигурен сум дека не погрешив во мојот избор иако публиката е навикната да ме гледа сам, па затоа секоја промена е добредојдена”, изјави Дарко Билбиловски кој нагласи дека се подготвува нешто ново и несекојдневно.

D 1Покрај се тој ќе вложи напори да го даде својот максимум од себе заедно со “Адреналин бенд” да се претстави во најдобро светло како што знае и секогаш да не изненади со нови нешта.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: