Музика на кирилица

Дарко Илиевски и Димитар Андоновски станаа студенти

Дарко Илиевски и Димитар Андоновски вчера на своите фејсбук профили објавија слики и се пофалија дека се запишале на Славјанскиот факултет чие седиште се наоѓа во Битола. Сеуште незнаеме дали тие се официјални фаци на овој факултет (како што веќе има на другите факулетети), дали сами си го платиле школувањето или пак тоа е подарок од Горила продукција каде тие и се ексклузивци.

Но како и да е, им посакуваме многу успешни сесии, многу 10-ки и да се редовни на предавањата 🙂

Подготви: Катерина Митровска

Можеби ќе ве интересира: