Музика на кирилица

Даз Флоу со нова песна “Ќути Бро” (Видео)

Скопскиот рапер Дарко Ивановки познат како Даз Флоу после нумерите “Таа”, “Морам” и “Разделба” која е еден од поголемите хитови, денеска ја објави новата нумерата насловена “Ќути Бро”. Едноминутно парче музика креирано од Урбан Рекордс, текстот е напишан од Даз Флоу, а видеото е изработено од Урбан Рекордс.

Во продолжение, погледнете го видеото…

Подготви: Редакција Музика24

Фото: Студио 2.8

Можеби ќе ве интересира: