Музика на кирилица

ДНК, Наум Петрески и Џамбо Агушев ја објавија „Животе брате” (Видео)

По долго најавување, ДНК ја објавија новата песна „Животе Брате“, која им ја посветија на нивните покојни пријатели, бодибилдерот Мирко Петровски и предводникот на навивачката група на МЗТ – Марјан Михајловски Маци.

За синглот, кој со сигурност ќе биде голем хит, Панчо и Андреј соработуваа со Наум Петрески и Џамбо Агушев. Текстот на „Животе Брате“ е дело на Панчо, а за музиката тој соработуваше со Лазар Цветкоски.

Можеби ќе ве интересира: