Музика на кирилица

“Еден живот имаме” нов видео-запис на Алегро бенд (Видео)

После долго најавување на спотот кој го снимија Алегро бенд од Струмица пред неколку часа официјално го промовираа на нивната фан страна.

“Се надевам дека ќе им се допадне на публиката, сепак пораката е повеќе од јасна, треба со песна да ни мине животот кој ни малку не е лесен”, изјави Санде Митев вокалот на Алегро бенд кој најави дека полека се подготвува и вториот сингл. Во продолжение, ве оставаме да уживате во спотот на Алегро бенд кој веруваме повеќе ќе им се допадне на машката популација.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: