Музика на кирилица

Елена и „Поточиња“ со песната „Мамо Благодарам” најавуваат роденденски јубилеј

Во пресрет на јубилејниот 20-ти роденден на детскиот фестивал Поточиња, Елена Ристеска и Хорот Поточиња на публиката и подаруваат песна полна емоции посветена на секоја мајка.

Ова е година во која и Елена заедно со Поточиња одбележува 20 години на сцената и токму со “Мамо Благодарам” заеднички го најавуваат јубилејното издание на фестивалот кој годинава ќе се одржи во мај. Во продолжение на следниот линк премиерно слушнете ја “Мамо Благодарам”

Можеби ќе ве интересира: