Музика на кирилица

Елена Ристеска гостинка на јубилејот на сараевската група “Регина” (Фото)

Нашата позната пејачка Елена Ристеска во саботата настапи на прославата од 25-годишното постоење на познатата сараевска група “Регина”, со која ја испеаа нивната заедничка песна “Љубовта не е за нас” во Сараево. На концертот присуствувале преку 4.000 фанови на познатата група, а покрај Елена гости биле и други познати пејачи од Босна и Херцеговина.

Elena Risteska_ReginaИнаку песната “Љубовта не е за нас”, Ристеска и групата “Регина” ја испеаа во 2007-та година и стана хит кој се слушаше и се уште се слуша на просторите на поранешна Југославија.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: