Музика на кирилица

Фани Христова ужива во природните убавини во Тајланд (Фото)

После напорниот труд вложен во нејзините забави кој ги прави до раните утрински часови со нејзиниот диџеј сет реши да се тргне за момент од гужвата и да се одмори на еден од преубавите места во Тајланд. Таа на својот фејсбук профил се пофали со занимлива фотографија качена на слон каде потполно се препушти во уживањето што очигледно и годи судејќи по нејзиниот изглед кој е сосема е изменет.

F 1После ова дефинитивно една од дестанициите за “полнење батерии” ќе и биде прва на мапата за добар и квалитетен одмор.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: