Музика на кирилица

Фифи наскоро со нова песна

По успехот на песната “Намерно”, Фифи продолжува со нов проект. Станува збор за балада во која гласовните квалитети се доведени до максимум. Насловот на песната е “Далечни”, а ја сработија Адреналин продукција. Се планира да се сними и видео запис.

Песната е снимена, но се доработува и би требало веќе следниот месец да се промовира. Текстот на оваа нова песна е на Фифи и како за прв пат, одлично се снајде. До официјалната промоција на новата песна и видео запис, потсетете се на песната која е последна од репертоарот на Фифи.

Подготви: Редакција на Музика24

Можеби ќе ве интересира: